luni, 14 mai 2012

Pensionarii fraudulosi ai Robertei Anastase


O sa va descriu o adevarata filiera de pensii frauduloase ce are loc in cadrul societatii FORTUS SA IASI. Sunt persoane , nu putine la numar care nu au avut si nu vor avea vreodata dreptul la grupa de munca ( grupa I , grupa a II-a ...etc ). Si totusi de mai bine de un deceniu se acorda unor astfel de persoane grupa de munca ( pe baza unor adeverinte false ; deoarece in arhiva societatii ar fi ars [ " foarte convenabil " ] tocmai aceste adeverinte lipsa pentru bietii oameni [ certati cu munca grea as spune eu , ba chiar cu munca in general ] ) .
    Sa va dau un exemplu : oricine nu mai avea / are chef de munca si vrea sa "scape" la pensie cauta un om din acesta filiera sau macar pe cineva care cunoaste  "sistemul" sa-l introduca ca pe un "cumparator"  de buna credinta si mai ales verificat. Se negociaza tipul grupei , procentul care se poate obtine astfel incat persoana in cauza ( de buna credinta ) sa indeplineasca criteriile legale pentru a putea iesi la pensie.
     Un exemplu particular : Vicovan Traian nascut la data de 29.07.1955 incadrat in cadrul FORTUS SA din anul 1983 ca inginer electronist reuseste sa-si procure cu ajutorul acestei filiere de pensii frauduloase aproximativ 20 de ani de grupa I  ( asta in conditiile in care grupa I se acorda numai pana in anul 2001 ) motivand ca a lucrat in conditii grele . Procurand astfel ilegal grupa individul reuseste sa se pensioneze in anul 2010. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns in anul 2011 luna aprilie este angajat ( fara sa fi stopat activitatea) ca PFA ( persoana fizica autorizata ) in conditiile in care s-au facut mai multe valuri de concedieri . Ca acest individ au existat si inca mai exista multe alte cazuri identice .

      In conditiile in care legea pensiilor din 2010 a fost fraudata de Roberta Anastase sunt multi oameni care n-au reusit sa se vada iesiti la pensie de drept dupa peste 30 de ani de grupa I -a de munca . Nici unul din colegii ingineri electronisti ai acestui Vicovan Traian , care au lucrat in aceleasi conditii si au vechime mai multa si varste mai inaintate nu au primit nici un fel de grupa pentru simplu motiv ca nu aveau dreptul asa cum nici Vicovan nu l-a avut.

       Atasez niste poze ca sa vedeti conditiile grele de munca in care a muncit si inca munceste acest individ de a primit peste 20 de ani de grupa I-a de munca . O sa descoperiti ca este specialist la barbut --- Stapanul zarurilor de peste 30 de ani in CUG -- Master of the dice .

Cum barbutul este un "sport" solicitant dupa ore intregi de lupta cu zarurile trebuie sa mai si dormim putin. Dar pentru asta trebuie sa fim rasplatiti numaidecat cu grupa I . Sa traiasca (bine ) Roberta Anastase si noi pe langa ea. Somnul natiunii naste monstri !

PS : Din partea unui cetatean sucarit pe legislatie , pe institutiile statului , pe guvernanti , pe presedinte .... sper ca nu am uitat pe nimeni

Ceilalti  angajati sunt amenintati cu concedierea sau cu alte masuri punitive pentru a pastra tacerea asupra acestor cazuri de frauda , asupra furturilor de utilaje , de fier vechi . Putinii curajosi care au tupeul sa zica ceva despre acesti "privilegiati" organizati aidoma clanurilor mafiote cu atributii si obligatii bine definite in cadrul acestui sistem de furt institutionalizat  sunt pusi imediat pe listele de concediere .
Structura salariala este discriminatorie si nu este bazata pe competenta ci pe alte criterii de nepotism sau de aservire politica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.